Glutenfri sjanger

søndag 6. mai 2012

Eplekake


Oppskrift:

250 gram glutenfritt mel (Toro kakemiks)
150 gram smør
150 gram sukker
3 ts bakepulver
3 egg
2-3 epler
Kanel og perlesukker

Slik gjør du:

Bland alt det tørre og
smuldre smøret i. 

Tips: rull smøret
i det tørre før du smuldrer det med
fingrene, blir litt mindre kliss da :)

Bland i eggene og miks
blandingen i 5 minutter.

Hell røren i en smurt form (26 cm). 


Skrell og skjær eplene i båter, 
hell 1 ts kanel og 1 ts sukker
i en plastpose og deretter tar du i 
eplene. Rist på posen slik at
eplebåtene blir "krydret", 
deretter pynter du eplekaken med 
eplebåtene!



Kaken stekes på 180 grader
i 35-40 minutter.


Oppskriften er hentet fra Toro



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar