Glutenfri sjanger

lørdag 10. desember 2011

Risboller


Du trenger:

150 gram Delfiafett
100 gram kokesjokolade
2 ss sterk kaffe
1 egg
150 gram melis
1 ts vaniljesukker
6 dl puffet ris

Smelt Delfiafettet i en kjele, brekk sjokoladen
i biter og la den smelte i væsken.
Ha i kaffe. Avkjøles. 

Pisk egg og melis luftig. Ta i vaniljesukker.
Blandes i den avkjølte sjokoladeblandingen.
Rør i puffet ris.

Porsjoner risen i muffinsformer ved 
hjelp av to spiseskjeer. La stivne i kjøleskapet. 


Mmm.. denne oppskriften 
er hentet fra Det søte liv
og gir knallgode risboller!



Veldig nødvendig å 
la vennene i 100 meterskogen
passe på risbollene,
for de kan forsvinne fort :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar