Glutenfri sjanger

søndag 26. februar 2012

Pinnebrød


Hva er vel deiligere
enn ferskt brød rundt 
pølsa i vintersola??

Kjempelett å lage :)

Oppskrift:

1 dl grovt glutenfritt mel
1 dl fint glutenfritt mel
25 gram smør
1/2 ts salt
1 toppet ts bakepulver
0, 8 dl melk

Smuldre smør i melblandingen 
og tilsett de andre ingrediensene.


Deigen skal ikke være for løs.
Jeg strødde litt ekstra mel på
toppen av deigen for å 
ha litt ekstra med
på skogsturen.


Det er noen år siden jeg
sist lagde pinnebrød, 
og første gang jeg har laget
glutenfrie. Men det fungerte 
veldig bra!


Bare husk å først grille pølsen, 
før deigen
festes rundt pølsen :)


Et annet tips er å ikke
holde brødet over flammene..
men det smakte veldig godt :)

Deigen rakk til tre pølser.
Oppskriften er hentet fra NCF´s 
hefte for barnehager, SFO og skoler.
Du finner det her.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar