Hva er vel deiligere
enn ferskt brød rundt
pølsa i vintersola??
Kjempelett å lage :)
Oppskrift:
1 dl grovt glutenfritt mel
1 dl fint glutenfritt mel
25 gram smør
1/2 ts salt
1 toppet ts bakepulver
0, 8 dl melk
Smuldre smør i melblandingen
og tilsett de andre ingrediensene.
Deigen skal ikke være for løs.
Jeg strødde litt ekstra mel på
toppen av deigen for å
ha litt ekstra med
på skogsturen.
Det er noen år siden jeg
sist lagde pinnebrød,
og første gang jeg har laget
glutenfrie. Men det fungerte
veldig bra!
Bare husk å først grille pølsen,
før deigen
festes rundt pølsen :)
Et annet tips er å ikke
holde brødet over flammene..
men det smakte veldig godt :)
Deigen rakk til tre pølser.
Oppskriften er hentet fra NCF´s
hefte for barnehager, SFO og skoler.
Du finner det her.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar