Glutenfri sjanger

tirsdag 17. januar 2012

Pannekaker


Denne oppskriften
fikk jeg av Bøllemamma, 
og nå har familien testet den ut.
De er kjempegode!

Du trenger: 
4 egg, 
5 dl melk
2,5 dl glutenfritt mel (f. eks rød Semper)
1/2 ts salt

Pisk eggene, hell oppi 
2, 5 dl melk, 
mel og salt.
Pisk til røren er uten 
klumper og bland 
i resten av melken.

Røren skal være tynn, 
pannekakene får fin tykkelse!


Steketips: vær tålmodig og vent
til pannekaken er stiv nok til 
å vendes! Her er et eksempel på 
utålmodighet :)

2 kommentarer:

  1. Så flott at dere likte dem! Det forbauser meg stadig at oppskriften er så besnærende enkel og så kjempegod :)

    SvarSlett
  2. Ja, og at den tynne røra blir til tykke pannekaker. Må vel være eggene som hever :)

    SvarSlett