I anledning mannens bursdag
prøvde jeg ut en ny sjokoladekakeoppskrift
som jeg fant hos Mrs. Hardy
Kaken er himmelsk god,
fløyelsmyk og
slo veldig godt an
på festen :)
Oppskrift:
225 gram meierismør,
225 gram sukker,
og
225 gram 70 % kokesjokolade
smeltes på svak varme.
6 eggeplommer skilles fra sin hvite
og blandes forsiktig inn i sjokoladen,
varm til sjokoladen tykner
og la den bli litt avkjølt.
Pisk eggehvitene stive,
vend disse inn i sjokoladen
og hell 2/3 av røren i en 22 cm smurt form.
Kaken stekes på 160 grader i 35 minutter.
La kaken kjølne litt,
før du heller resten av røren oppå kaken
og lar den avkjøles 2 timer i kjøleskapet.
Serveres med vaniljeis eller krem :)
En naturlig glutenfri kake!
Denne så veldig god ut!!!!!!
SvarSlett