Da jeg giftet meg fikk jeg en
glutenfri oppskriftsbok,
laget av mine venninner.
Denne kakeoppskriften er fra Renate!
Bunn:
Knus 1 pk glutenfrie kjeks,
gjerne digestive-typen fra Glutano,
kjøpes på Meny.
Smelt 150 gram meierismør
og bland med kjeksen.
Fordel kjeksen på bunnen
av en 24 cm rund kakeform
(denne skal ikke stekes).
Topping:
1 pakke sitrongelé
kokes opp etter oppskrift på pakken,
men bruk 1/2 mengde vann.
Avkjøles.
1 kartong kremfløte
vispes,
ha i 2-3 ss sukker.
Kremen blandes med
1 pk philadelphia-ost
og
1 pk mandarin og ananas-ost.
Bland ostekremen godt med geléen
og hell den oppå bunnen.
Settes i kjøleskapet til den stivner,
ca 5 timer.
Pynt gjerne med sitron :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar